Sudah dapat mouth guard

Assalamualaikum & salam sejahtera semua...

Hari ni secara drastiknya aku terus pergi klinik gigi setelah kakak nurse gigi cantik telefon aku semalam.
Sangat-sangat excited & sangat-sangat teruja (eh, bukan sama ke?) bila dapat tahu yang mouth guard tu akan jadik milik aku sepenuhnya hari ni.
Seorang ahli tinju / ragbi wanita cantik akan dilahirkan.
Oh yeah!  (_I_)


Mouth guard transparent


Rasa macam pakai gigi taring 20sen masa zaman kecik-kecik dulu.

Atleast start malam ni takde siapa boleh komplen aku tido bbunyik lagi.
Kalau bbunyik skali pun, bukan dari aku la ye.
kui kui kui


Dah dah dah..Tak payah la korang tenung lama-lama..
Aku tahulah buruk. malu weh..malu!  (-.-')



Comments