3K

Assalamualaikum & salam sejahtera semua..

Aku mintak maaf sangat-sangat sebab cerita Mini pelamin Part 2 tak dapat nak deliver kat blog hari ni. Ni semua masalah kekangan masa & masalah penggunaan teknologi canggih. Ok tipu. Sebenarnya aku terlupa nak transfer gambar yang sepatutnya ke dalam pendrive. Aku fikir kalau buat entry tanpa gambar menarik mesti akan menjadi boring. So, aku ingat better aku postponed dulu ye. Kalau ada gambar nanti mesti lagi trilled nak baca kan?

Next,

Sebenarnya daripada 2 minggu lepas aku tengah gigih menyiapkan 3K kami. 3k? Apa tu? Ok ok. 3K tu aku bagi nama atas dasar short form Kertas Kerja Kahwin. heh! Kalau nak 4K pun boleh, Kertas Kerja Kahwin Kami. Bila aku cerita kat Cik Pu, dia pun mengelupur nak buat jugak. Tapi bukan apa pun. Dia buat 3U. Aku tak ingat dah apa hari tu dia cakap, tapi yang aku ingat -Usha. cet!

Berbalik pada cerita 3K aku tadi, semalam aku dah mengadakan perjumpaan tunang-tunang sedunia. (padahal aku dengan Cik Pu je pun..keh keh keh). Niat dihati nak mempersembahkanlah 3K kat Cik Pu. Siap beli pizza hut bagai buat santapan nak study menatang 3K tu. Last-last pendrive aku tertinggal kat lab. Cet, buang karan je.


Dan dan pagi ni dengan semangat yang berkobar-kobar aku carik pendrive kat lab. Tup tup jumpa kat dalam bag D60 yang aku bawak kulu-kilir semalam. Hadoyai. Tuhan sajalah yang tahu perasaan aku. Betapa sedih dan hampanya. Yelah, korang ingat senang ke nak jumpa Cik Pu? Aku sebagai tunang dia ni pun kena buat appointment dulu dengan dia. Kalau tak, ada je agenda dia. Lawan bolalah. Main badmintonlah. Ada bola MU life lah. Nak pergi Sepanglah. Macam-macam aktiviti. Kurus tak jugak..hehe. Mahu je aku bako!

Ok, setakat tu je kot cerita hari ni. Lain kali kita cerita lagi.

Oh ya, nak bagitahu sesuatu ni. Sekarang ni aku just publish entry kat lab je. Broadband masih tak boleh digunakan atas sebab masalah teknikal yang tak dapat diperbetulkan lagi. So, segala mak nenek status ataupun benda mengarut kat facebook tu kadang-kadang bukan aku yang buat, tapi Cik Pu. *Tapi kadang-kadang atas arahan aku jugak...keh keh keh


# update - tadi Cik Pu bagitahu aku. 3U dia tu Usha, ubah, Upload...ceh, nak jugak!

 

Comments

niEna sHaLim said…
haishhhh...mcm2 laa kamoooo ber2 nieee...=)