Trip Cameron


Hai semua & selamat malam,

Ooh..tetiba adrenalin bergerak laju. Yeah, lagi 46 hari dari sekarang aku akan menjadi isteri kepada seorang lelaki yang bernama suami. Bersediakah aku? Ye, tu nanti kita jawab kemuadian. Sekarang ni mari kita fokus kepada cerita utama hari ini. Trip ADL ke Cameron Highland. (padahal cerita ni dah basi kot..hehe) Alhamdulillah akhirnya berjaya jugak trip yang dirancang selama ni. Kalau nak kira berbulan-bulan jugaklah perancangan diambil..hahaha!

Terima kasih kepada semua AJK Perlaksanaan yang dah dilantik. Korang buat kerja memang superb! Bravo habis! Diorang ni dah bagi 250% komitmen & semangat kat program ni. Tak kira dari start aktiviti, semasa dan sebelum aktiviti. Rasanya kalau takde diorang ni semua mungkin tak bergerak jugaklah ADL nak pergi Cameron kan.

Ok, malas nak cerita panjang lebar, jom kita tengok gambar.

Picture will tell u everything bebeh!




Ni masa kat MARDI Cameron


Kat Cactus Valley bermain duri


Punggah-punggah barang masuk homestay


Bakar-bakar ayam di Malam BBQ


Rombongan Cik Kiah



Belakang tu latar belakang homestay kami


melepak kat depan homestay


4 kanak-kanak yang join lawatan ni


Overview homestay - masa ni semua sibok masukkan barang






Suasana malam BBQ..syok woo!





Seperti yg korang tengok tadi, gambar-gambar kat atas ni tak teratur..so pandai-pandailah korang imagine mana satu datang dulu..hehe ;p

Yuran lawatan ni kami hanya amik RM 50/seorang saja ye! (termasuk transport, homestay 2 hari 1 malam, makan malam BBQ, sarapan pagi 2 hari, tiket masuk MARDI, games2, cabutan bertuah, thumbler sorang satu....hmmm apa lagi ye?). Kanak-kanak free. Berbaloi-baloi kan?

ADL, next time boleh buat lagi!


(sumpah, jadi Pengarah Projek sangat penat uoools!)

Comments