2 minggu lagi


Assalamualaikum semua,

Seperti yang korang2 tahu, kalau ikutkan plan yang Dr dah bagi kat aku, aku akan di-induce next 2 weeks. Oh hoi! Macam2 perasaan..Almaklumlah, orang takde pengalaman..macam ginilah rupanya.. Macam cacing kepanasan..hahaha.

Kalau diikutkan hati & perasaan, memang aku tak ready lagi nak bersalin..tapi sampai bila nak tunggu aku ready..haha! Takkan mengandung2, tak bersalin..haha! Apadaa.. (-_-')

Ok, setakat ni je la dulu. Sebenarnya saja nak riak tunjuk kelender aku penuh event. Event yang takde kena mengena dengan orang lain / kerja hakiki. Semuanya berkisarkan diri sendiri, ibu mengandung & anak yang bakal lahir..  <(o.o)>

Bizi bebeno je gayanya...padahal?





Ok, chow dulu. Pergi HKB nak buat CTG!


Comments