Sunat Irdina & Amanjaya Mall




Alhamdulillah, semalam berjaya jugak kami menyunatkan Si Irdina zara. yeay! Rasa lega sket lepas dah tunaikan 1 tanggungjawab sebagai parents kat dia :) Kami buat kat Klinik Dr Husna. Klinik ni area Petronas Sungai Petani Utara. Kat bangunan area depan village mall & tesco lama tu. Harga dia RM35 / sorang. (Dr, sila bagi komisen..hehe!)


Menjalankan operasi...heeee~




Lepas Irdina settle sunat semua, tengok dia ok je. Tak nangis apa, so kitorang pun setuju p Amanjaya Mall yang baru bukak kat situ. Pusing punya pusing dalam mall tu, ingat nak jenjalan cuci mata je..last-last 'terbelanja' beberapa RM kat situ..hehe~ Tapi...aku sangat sangat suka...sebab harga baju2 kat situ sangat murah murah murah...tak percaya?


........Amanjaya Mall...


 Ya...percayalah!
Dari kiri, harga baju oren & hijau tu RM10 satu. Pastu 2 lagi sebelah tu RM 8 satu. Yang kanan sekali RM 4 satu..see..see..murah kan? I told u already maa...hehe~


Irdina...jangan over ok. Bagi chances kat ibu......Kaki je boleh..
Hahaha



Pastu, dah pakai baju cantik-cantik, haruslah isi minda dengan ilmu sikit...ye dak Irdina?


Dan hari ni, Abahnya dah menjalankan tanggungjawab sebagai pembaca buku setia Irdina..
Nanti hujung bulan mintak gaji kat Irdina....hehe


Teee-linnnn-ngaaaa...teee-linnn-ngaaaa...teee-linnn-ngaaa  :)



Comments