Hatiku kerisauan


Risaunya...

Minggu depan hari isnin dah nak gerak p kelantan dah, tapi sv aku tak respon lagi yang dia dah siap semak thesis ke belum..

Aduhai..risaunya..

Esok dah jumaat dah..isnin minggu depan lagi berapa hari je lagi..

Dah la stay kat kelantan seminggu..sampai khamis minggu depan..

Takut tak dan je nak buat correction lepas district dah semak tu..huhu

5 mei dah due hantar 2 copies kulit lembut..fuh fuh fuh..

Kami plan ingat nak balik rawang lepas aku balik dari kelantan tu..

Cuti kan banyak time tu..cuti Labour day 1mei, cuti peristiwa pilihanraya kecil permatang pauh 7mei..

Ingat nak cuti lama sikit la kali ni..lama dah kauuu kami tak balik bukit beruntung..mau nak 5-6 bulan..

Ni sebab sibuk sama wan naem tak brapa nak sihat..on off warded..huhu

Isk...risaunya..

Ya Allah..aku berdoa, mintak-mintaklah dr Anita bagi feedback cepat pasal thesis aku tu..mudah-mudahan dipermudahkan segala-galanya...amin.

Comments