untuk permulaan


semalam kami start dah buat kerja.
bak kata bos besar..."hidupkan suasana kerja dalam makmal ni"
ok..kami yang menurut perintah.
baru aku sedar..rupa -rupanya aku bekerja dikelilingi lelaki.

haiiish..patutlah selalu kena buli!

(pinjam labcoat bos.aku punya tertinggal kat rumah.)


hari ini, bos besar kata..."kami kena pergi belajar streaking lagi"
sebab tak nampak single colony.

sebenarnya..
kami saja je taknak bakar wireloop tu.
kata..nak biak bakteria kan..haruslah!



nota untuk bos besar:

kehadapan bos..
saya tak kisah je kalau bos nak hantar pergi attachment lagi.
boleh claim lagi.. raya pun dah nak dekat ni.
ngeh ngeh ngeh!
3 Action comment:

ha ha ha ha..
klaka je...
mcm dok study dlu..
1st tyme bakar wireloop..
;p

*kehadapan dicup..
xyah dok ngelat nk p attachment lagik..
bg kat kami yg xdpt asah skill lagi nie ha p..
:P


hahaha..kesian..najwan pun pernah ckp kat aku macam tu..


hye follower, i minta maaf sgt,, i dah pindah blog sebab ada prob sikit. so kalau nak follow lagi leh la.

blog baru : http://fadzforfun.blogspot.com

mekasih :D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback