Selesai Majlis Irdina Zara

Classification :

Assalamualaikum semua, 

Alhamdulillah setelah hanya beberapa hari mem-plan-ing Majlis Cukur Jambul, Akikah & Kesyukuran Irdina Zara, akhirnya majlis tersebut berjalan sangat-sangat lancar seperti yang dirancangkan. Bukan setakat lancar, tapi apa yang kami dapat, lebih daripada yang dirancangkan..Alhamdulillah. 

=D

Kumpulan Marhaban Perempuan & geng2 Surau Lelaki utk tahlil pun ada..Rasanya semuanya lengkap walaupun kami rancang hanya nak buat yang simple2 je pada mulanya... =D

Pape pun, jom la kita tengok2 pic. Pic can tell u everything babeh!
 (sebenarnya time aku taip ni, anak aku tengah menangis nk bf....ngeh3)


kump marhaban


Tadi duduk, sekarang dah berdiri..hehe


Time ni kami kena keliling 3x


Kita jalan2 lagi.....yok!


Acara memotong rambut bermula....


Acara makan-makan-makan-makan


Suasana semasa majlis



ok.nnti kita smbung cerita lagi ye. Sekarang aku bizi. Bf budak...huhu
Oh, sebelum tu...nak wish happy Anniversary Cik Pu...both of us love u!
Thanks for everything... 


1 Action comment:

sayang anak abah...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuan Tanah #CH

Tuan Tanah #CH
Missdicup - Wife & Mom cum Blogger since July 2008. Any inquiry(s), email me : missdicup_o7[at]yahoo.com.my

KEDAI ONLINE KAMI :)

KEDAI ONLINE KAMI  :)
ldabestprint.blogspot.com

Tarikh Penting Kami :)


Cik Pu : 6.9.XX
Missdicup : 8.6.XX
Mula Kenal : 26.3.10
Bertunang : 14.3.11
Nikah : 26.11.11
Kenduri Rawang : 27.11.11
Kenduri Alor Setar : 17.12.11
Irdina Zara : 21.10.12
Luth Zafran : 9.2.16

Klik Sini Kalau Mahu Kaya


Throwback