shopping sampai lebam

yeah..dik non dik non..semalam kan cuti deknon deknon..
orang merdeka, kita pun merdeka jugak.
tapi merdeka aku nya kat shopping complex lagi..ngehehe.
hari tu dengan perempuan perempuan gagah.
tapi semalam dengan lelaki tak berapa nak gagah, cik pu..ngehehe.
ye..kenapa aku kata beliau tak gagah?
kerana.....hari ni dia dah jatuh sakit!   
pergi kerja stoking warnanya lain sebelah hari ini....hahaha..
eh, tak baik gelakkan orang sakit...  kah kah kah


matlamatnya mencari kasut dan baju melayu raya.
yang tercapainya hanyalah kasut!   haisssh!
padahal aku dah bawak dia EMPAT tempat shopping..
last last..hari ni aku pun macam nak sakit jugak.tak larat..
kan best kalau cuti merdeka Malaysia kasi 2 hari ke..kan kan kan.





*tak percaya aku keluar shopping semalam?
sila preview laman spy ini....hahaha!

Comments

eh nak sakit jugak? nampaknya tak berapa nak gagah jugaklah ni..hahahha

LARIKKKKSS!
missdicup said…
"perempuan tak gagah"

hahaha