Cerita Hangat


As salam & hai semua.

Semalam Cik Pu cerita kat aku. Department diorang ada morning talk setiap 2 selected hari dalam seminggu. Aku dah tak ingat dah hari apa, yang pasti Selasa ada la. Then, semalam kan Selasa, so ada lah menda morning talk tu kat ofis dia.

Nak tahu perkara pertama yang dibincangkan masa morning talk diorang tu?




sila tengok kotak colour merah





Bagi yang tak berapa nak nampak :

Perihal: Kenduri Kahwin Naim
Perbincangan: Permohonan Cuti. Keputusan: Pelan Cuti
Tindakan : MNO (Muhd Naim Othman)




kalau dah sampai masuk Morning Talk, memang hangatlah kan!
HAHAHA

Comments

niEna sHaLim said…
hahahaha mmg gile hangat !!!!!!!!
missdicup said…
maybe sebab ofis-mate plus bos Cik Pu tekejut sangat2 ni kot..tu yg sampai masuk morning talk tu..kekeke