Picture wall inspiration

Ada yang tanya..mana aku dapat inspirasi nak buat picture wall bagai ni..
Hmmm..
Selain disebabkan frame terlalu banyak, aku jugak ada tengok-tengok kat blog & google..
Sebenarnya picture wall ni dah lama jadi trend..
Bukan je trend kat overseas..malahan kat malaysia pun dah ramai yang buat..Ko p la google blogger dalam malaysia..bersepah dah buat picture wall ni..
Tapi, dalam banyak-banyak picture wall, off cos aku suka style yang mininalis tapi nampak moden..
Bak kata Cik Pu, kalau milimalis ni, dia ada "breathing space"..so dia nampak indah la kat situ..tak overcrowded orang kata..
Sebagai contoh, ala-ala macam kat bawah ni la..

So, kalau korang ada frame dan dah ada idea, boleh la start skodeng-skodeng mana-mana dinding yang sesuai...hihi

Comments